οργανωσεις

Published on 29 Νοεμβρίου, 2023 | by kynoclub

0

Διαμαρτυρία στον …Δήμαρχο από τους κυνηγούς της Αλεξανδρούπολης την 1 Δεκεμβρίου 2023

Συλλαλητήριο διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023  μπροστά στο  τοπικό Δασαρχείο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα ακολουθήσει πορεία στο …Δημαρχείο!

Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν Κυνηγετικοί Σύλλογοι της περιοχής καθώς και ο Ανεξάρτητος Σύλλογος Φίλων Κυνηγών Έβρου.

 Σωστή η πρωτοβουλία για κινητοποίηση όμως η ώρα της συγκέντρωσης για τους περισσοτέρους εργαζόμενους κυνηγούς είναι απαγορευτική για την συμμετοχή τους. Η δικαιολογία πως το απόγευμα είναι κλειστό το Δημαρχείο (!) δεν μπορεί να είναι σοβαρή δικαιολογία. Όσο για την επιλογή του προορισμού και κατάληξης της πορείας σίγουρα ξενίζει. Ποια αρμοδιότητα έχει ο Δήμαρχος σε μια κυβερνητική απόφαση που στρέφεται κατά της κυνηγετικής δραστηριότητας. Δεν θα ήταν πιο σωστό η διαμαρτυρία να απευθυνόταν στους τοπικούς βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, στα πολιτικά τους γραφεία και στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας; Εκτός και αν υπάρχουνε λόγοι (ποιοι;) που η διοίκηση του ΚΣ. Αλεξανδρούπολης αποφεύγει να …στεναχωρήσει  αυτούς που επέβαλαν την αδικαιολόγητη  κυνηγετική απαγόρευση στον Έβρο. Κάθε εξήγηση δεκτή…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας