οργανωσεις

Published on 7 Ιουλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Αυτά είναι τα ονόματα της επιτροπής που θα επεξεργαστεί τις απόψεις για το κυνήγι.

επιμέλεια: Ν. Φωτακόπουλος

Σύμφωνα με ανάρτηση του dasarxeio.com ορίστηκε από τον Υπουργό κ Τσιρώνη  η ομάδα εργασίας που θα επεξεργαστεί τις προτάσεις που κατατέθηκαν στο εθνικό διάλογο για το κυνήγι. Πέρα από τις απόψεις που κατατέθηκαν, η ομάδα εργασίας θα επεξεργαστεί επιστημονικές τοποθετήσεις, την κείμενη νομοθεσία και στο τέλος θα καταθέσει τις προτάσεις της.

Στην ομάδα συμμετέχουν γνωστοί επιστήμονες, όλοι κρατικοί λειτουργοί και ανάμεσα τους κάποια γνωστά, στον κυνηγετικό κόσμο, ονόματα. Είναι ο κ. Νικόλαος Μπόκαρης Προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας καθώς και  ο Δασολόγος και κυνηγός  Δρ. Νικόλαος Μανιός πρώην πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιτέας, γνωστός από τις επιστημονικές έρευνες του για την ορεινή πέρδικα. Στους αντικυνηγούς περιλαμβάνονται ο κ  Βασιλάκης Δημήτρης που έχει διατελέσει στέλεχος του WWF καθώς και ο κ.  Τσιακίρης Ρήγας, μέλος της Ορνιθολογικής με εκφρασμένο τον στόχο την συρρίκνωση του κυνηγίου

dialogos

               Τα μέλη της Ομάδος Εργασίας

  1. Δημόπουλος Κωνσταντίνος, του κλάδου ΠΕ Δασολόγων – Περιβαλλοντολόγων, Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροτικού Περιβάλλοντος .
  2. Τσιακίρης Ρήγας, του κλάδου ΠΕ Δασολόγων – Περιβαλλοντολόγων , αποσπασμένο στο γραφείο Αν. Υπουργού ΥΠΕΝ, από το Τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Δασών του Δασαρχείου Ιωαννίνων, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας
  3. Μπόκαρης Νικόλαος, του κλάδου ΠΕ Δασολόγων – Περιβαλλοντολόγων, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαχείρισης Αγριας Ζωής και Θήρας της Δ/νση Διαχείρισης Δασών και Δ.Π.
  4. Γιακουμή Ελένη, του κλάδου ΠΕ Δασολόγων – Περιβαλλοντολόγων, Προϊσταμένη του Τμήματος Δασικών Προστατευόμενων Περιοχών και Δασικής Αναψυχής της Δ/νση Διαχείρισης Δασών και Δ.Π.
  5. Μανιός Νικόλαος, του κλάδου ΠΕ Δασολόγων – Περιβαλλοντολόγων, Προϊστάμενο του Τμήματος Εκτέλεσης Δασοτεχνικών Έργων του Δασαρχείου Καρδίτσας.
  6. Βαφείδης Παναγιώτης, του κλάδου ΠΕ Δασολόγων Περιβαλλοντολόγων, Προϊστάμενο του Τμήματος Δασοπροστασίας του Δασαρχείου Σταυρούπολης  της Διεύθυνση Δασών Ξάνθης.
  7. Αλεξίου Ειρήνη, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, υπάλληλο του Τμήματος Δασοπροστασίας και Αγροτικής Ασφάλειας της Δ/νση Προστασίας Δασών και Δ.Π.
  8. Μητσόπουλος Ιωάννης, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, υπάλληλο του Τμήματος Βιοποικιλότητας και Προστατευόμενων περιοχών της με αναπληρωτή του, τον κ. Χρυσομάλλη Χρήστο, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος 
  9. Βασιλάκης Δημήτρης, του κλάδου ΠΕ Δασολόγων – Περιβαλλοντολόγων, υπάλληλο του Τμήματος Προγραμματισμού και Μελετών της Διεύθυνση Δασών ν. Έβρου.

Η Ομάδα εργασίας οφείλει να περατώσει το έργο της εντός ενός (1) μηνός. Στα μέλη της ανωτέρω ομάδας εργασίας ουδεμία αποζημίωση καταβάλλεται.

δείτε: https://dasarxeio.com


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας