οργανωσεις

Published on 3 Αυγούστου, 2018 | by Kynoclub

0

Φτηνότερες κατά πέντε ευρώ οι Κυνηγετικές άδειες στην Πελοπόννησο

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Είναι ίσως η μοναδική Κυνηγετική Ομοσπονδία που όχι μόνο δεν επέβαλε νέες εισφορές αλλά κατάργησε και την παγιοποιημένη έκτακτη εισφορά των πέντε ευρώ που κατέβαλαν οι  κυνηγοί της Πελοποννήσου κάθε χρόνο.

Με πρόταση της νέας διοίκησης, υπό τον κ Βαγγέλη Χριστοφόρου και εισήγηση του αντιπροέδρου κ Άγγελου Διαμαντόπουλου στην Γενική Συνέλευση της 2ας Ιουλίου αποφασίστηκε να μην επιβληθεί καμία έκτακτη εισφορά.

Όπως ειπώθηκε το νοικοκύρεμα των οικονομικών και το αποθεματικό της Ομοσπονδίας επίτρεψε  να μην υπάρξει η επιβάρυνση των πέντε ευρώ για κάθε κυνηγετική άδεια.

Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η ελάφρυνση παρουσιάζεται και διαφημίζεται από ορισμένους Συλλόγους (προέδρους) ως δική τους πρωτοβουλία μείωσης κάτι που δεν είναι αληθές. Οι στόχοι είναι προφανείς…

Αξίζει να σημειωθεί ότι την μεγαλύτερη επιβάρυνση σε οτι αφορά την έκτακτη εισφορά υπέρ Ομοσπονδίας έχουν, κατά 15 ευρώ, οι 49.000 άδειες που εκδίδονται στην επικράτεια της Δ Κυνηγετική Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, όπως και οι 14.000 άδειες που εκδίδονται από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης & Δωδεκανήσων.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας