οργανωσεις

Published on 11 Οκτωβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Γ.ΚΟΠ. Βιαιοπραγίες, καθαιρέσεις, μηνύσεις και διαδικασίες αυτόφωρου στην νέα κόντρα με τον διευθυντή της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄

κείμενο: Νίκος Φωτακόπουλος

Απίστευτες καταστάσεις  συμβαίνουν πλέον ανάμεσα στην Γ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και τον  Διευθυντή Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο.

Η νέα σελίδα στην μακροχρόνια αντιπαράθεση γράφτηκε με  εκ νέου καθαιρέσεις αιρετών μελών της διοίκησης, τραμπουκισμούς κατά του κ Χριστοφόρου (όπως ισχυρίζεται o ίδιος και οι παρευρισκόμενοι υπάλληλοι) ακόμα και καταλογισμούς δαπανών που γρήγορα αναιρούνται ευτελίζοντας κάθε έννοια σοβαρής δημόσιας διοίκησης.

– Ο Διευθυντής Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαος Μπακουλόπουλος με απόφαση του που αναρτήθηκε στην διαύγεια στις 9 Οκτωβρίου, για μια ακόμα φορά καθαιρεί τον εκλεγμένο πρόεδρο της Γ ΚΟΠ κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου και το εκλεγμένο μέλος κ. Γιώργο Ρουμελιώτη που πριν 3-4 μήνες είχαν επανεκλεγεί θριαμβευτικά  καταλαμβάνοντας μάλιστα τις δυο πρώτες θέσεις στην προτίμηση των εκλεκτόρων.

-Το σκεπτικό της απόφασης το οποίο στην ουσία επαναλαμβάνει προηγούμενες αποφάσεις μπορείτε να το διαβάσατε ΕΔΩ.

Η συνέχεια όμως είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Την επόμενη ημέρα, μετά την δημοσίευση της απόφασης για καθαίρεση των δυο προαναφερθέντων,  ο 28χρονος γιός του κ Μπακουλόπουλου, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του, προέβει σε βιαιοπραγία εναντίον του καθαιρεθέντος προέδρου της Γ ΚΟΠ κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου μέσα στον χώρο των γραφείων της Ομοσπονδίας!!! Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των υπαλλήλων της Γ ΚΟΠ.

Απίστευτο και όμως αληθινό!

To γεγονός επιβεβαίωσε όχι όμως και την βιαιοπραγία, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ίδιος ο κ Μπακουλόπουλος δίνοντας την δική του εκδοχή. Όπως μας είπε ο γιος του μεταβεί, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, στα γραφεία της Γ ΚΟΠ για να ζητήσει εξηγήσεις, για κάποιο σύνθημα με την λέξη …BATMAN (!) που είχε γραφτεί την προηγουμένη ημέρα στον δρόμο μπροστά από το σπίτι του. Το γεγονός θεωρήθηκε ως πρόκληση εκ μέρους του κ Χριστοφόρου ( δηλώνει άγνοια) οπότε ο γιός ανέλαβε δράση.

Σε ερώτηση προς τον κ Ν. Μπακουλόπουλο, αν επικροτεί ή καταδικάζει την πρωτοβουλία του γιου του, (να μεταβεί στα γραφεία της Γ ΚΟΠ για εξηγήσεις ή καυγά), αυτός αρνήθηκε να πάρει θέση.

Ο κ Ν. Μπακουλόπουλος (καθιστός) στην ορκωμοσία του θηροφύλακα Γιώργο Γκόλφη με τον κ Π. Γραματσουλια Γ Γραμματέα της Γ ΚΟΠ

Από την πλευρά του ο κ Χριστοφόρου δηλώνει τρομοκρατημένος και ζητά από τις αρχές να πράξουν τα δέοντα ενώ ο νεαρός αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας…

-Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα ο κ Μπακουλόπουλος καταλόγισε στους κ Χριστοφόρου και Ρουμελιώτη, καθώς και  σε άλλα μέλη προηγούμενων διοικήσεων, ως μη εγκεκριμένες δαπάνες περίπου 27.000 ευρώ, από  προηγούμενη θητεία τους, που θα έπρεπε να επιστραφούν. Και αυτό παρά το γεγονός ότι υπήρχε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για την συγκεκριμένη δαπάνη. Ο ίδιος ο κ Μπακουλόπουλος μετά από 3-4 ημέρες αναίρεσε την δική του απόφαση του (δημοσιεύτηκε στην διαύγεια) προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά.

Σε κάθε περίπτωση η προφανέστατη ΄΄βεντέτα΄΄ που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον κ Μπακουλόπουλο και την εκλεγμένη διοίκηση της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου θα πρέπει να απασχολήσει πέρα από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Πελοποννήσου, τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης (;) την αδιάφορη ΚΣΕ και φυσικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας