θεματα

Published on 11 Σεπτεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Κυνηγός καταγγέλλει θηροφύλακες!

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο 51χρονος κυνηγός από την Αμαλιάδα, σε βάρος του οποίου το περασμένο Σάββατο οι δύο θηροφύλακες της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, υπέβαλαν μήνυση για απείθεια και εξύβριση, με το αιτιολογικό ότι αρνήθηκε να του κάνουν νόμιμο έλεγχο για παράνομη θήρα και παράλληλα τους εξύβρισε και τους απείλησε για να αποφύγει τη διαδικασία.

Ωστόσο, ο 51χρονος παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό και μετά τη μήνυση που κατέθεσαν χθες οι δικηγόροι του κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και κ. Ανδρέας Γκινάλας, κατά των δύο θηρυφυλάκων, η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια.

Τι υποστηρίζει

Πιο συγκεκριμένα ο 51χρονος αναφέρει ότι το πρωί της 5ης Σεπτεμβρίου βρισκόταν στην περιοχή της Δαφνιώτισσας μαζί με άλλα άτομα και φόρτωναν καρπούζια σε αγροτικό αυτοκίνητο. Γύρω στις 10 το πρωί, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη μήνυσή του, ενώ συζητούσε με παραγωγό εμφανίστηκε τζιπ με τους δύο θηροφύλακες και ο ένας εξ αυτών ζήτησε να του κάνουν έλεγχο. Ωστόσο, ο 51χρονος υποστηρίζει ότι η στάση του ήταν μεροληπτική και ήταν επιθετικός, εριστικός και προσβλητικός. Τονίζει δε, ότι ο ίδιος δεν προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, αλλά προσπάθησε μα εξηγήσει στους θηροφύλακες ότι είναι αδικαιολόγητη η συμπεριφορά τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει στη μήνυση ο πρώτος τον εξύβρισε, με τη συνδρομή του δεύτερου θηροφύλακα, και όταν ο 51χρονος τους ζήτησε να καλέσουν την Αστυνομία, αντί γι’ αυτό κάλεσαν μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ο οποίος φέρεται να είπε στον 51χρονο να αποσύρει τη χορηγία του από τον Κυνηγετικό- Σκοπευτικό Σύλλογο Αμαλιάδας του οποίου είναι μέλος.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυση, οι δύο θηροφύλακες αποχώρησαν από το σημείο και 20 λεπτά αργότερα συνάντησαν τον αδελφό του 51χρονου στο Χάβαρι και επαναλήφθηκε ανάλογο σκηνικό.

Λόγοι αντιδικίας

Στη μήνυσή του υποστηρίζει ότι όλα έγιναν γιατί ο ίδιος και ο αδελφός του είναι μέλη και κάνουν δωρεές στον Κυνηγετικό- Σκοπευτικό Σύλλογο Αμαλιάδας, με τον οποίο έχουν αντιδικία η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας και έχουν καταθέσει και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

Πηγή : http://www.patrisnews.com/

Δείτε:  Το κυνηγετικό κατεστημένο και ο ρόλος των Δασαρχείων…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας