οργανωσεις

Published on 19 Ιουνίου, 2018 | by Kynoclub

0

Γ.ΚΟΠ! Με απόφαση της δικαιοσύνης επανέρχονται στην διοίκηση οι Β. Χριστοφόρου, Γ. Ρουμελιώτης, Α. Μεσσήνης.

Με απόφαση του το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών δικαίωσε την Γενική Συνέλευση της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου η οποία είχε κάνει δεκτές τις υποψηφιότητες των κ Βαγγέλη Χριστοφόρου, Γιώργου Ρουμελιώτη και Θανάση Μεσσήνη.  Μια Γενική Συνέλευση η οποία όχι μόνο έκανε δεκτές τις υποψηφιότητες των προαναφερθέντων αλλά τους επέλεξε με συντριπτικά ποσοστά στην διοίκηση της Ομοσπονδίας. Η αίτηση ακυρότητας που είχαν υποβάλει οι κ Δρίτσας και  Γουβής δεν είχε, όπως ήταν αναμενόμενο, κανένα αποτέλεσμα και έτσι οι τρεις επανέρχονται στα καθήκοντα τους. Ο κ Βαγγέλης Χριστοφόρου στην προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ ο κ Αθανάσιος Μεσσήνης αναλαμβάνει την θέση του ταμία. Ο κ Γιώργος Ρουμελιώτης παραμένει απλό μέλος μια και εκ του καταστατικού οι ΄΄επαρχιώτες΄΄ που διαμένουν εκτός Πάτρας, όπου βρίσκεται η έδρα της Ομοσπονδίας, δεν επιτρέπεται να καταλάβουν κάποιο αξίωμα στην διοίκηση.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ Χ. Πλιάγκος μέλος της διοίκησης από την Ζαχάρω έχει αναλάβει υπεύθυνος θηροφυλακής και ο Γ. Καλλιάνος από το Ναύπλιο έχει αναλάβει υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομοσπονδίας. Την θέση του Γ. Γραμματέα ανέλαβε ο κ Παναγιώτης Γραμματσούλας ενώ αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Άγγελος Διαμαντόπουλος.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη μπαίνει οριστικό τέλος, με απόφαση της δικαιοσύνης πλέον, στην διοικητική κρίση της Ομοσπονδίας μετά την αδικαιολόγητη καθαίρεση των τριών από την ΄΄Αποκεντρωμένη Διοίκηση΄΄. Καλή επιτυχία λοιπόν με την υποστήριξη όλων των κυνηγών της Πελοποννήσου.

δειτε: ΄΄Αδειάζει΄΄ ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδος τον Γ. Γραμματέα του για την στάση του κατά της απόφασης της Συνέλευσης της Γ ΚΟΠ


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας