οργανωσεις

Published on 22 Αυγούστου, 2019 | by Kynoclub

0

3ος Κυνηγητικός Σύλλογος Αθηνών! S T O P ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Με ανάρτηση του στο fb ο 3ος Κυνηγετικός Σύλλογος της Αθήνας ζητά από τα μέλη του και όλους τους κυνηγούς να μην αναρτούν φωτογραφίες με νεκρά θηράματα. Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση αυτές οι φωτογραφίες δημιουργούν την εντύπωση (στην κοινή γνώμη) οτι το κυνήγι είναι μόνο πτώματα ενώ είναι πολλά άλλα όπως η αποδοχή της τελειότητας της φύσης… η κορφή του βουνού, ο ανοικτός ορίζοντας, η ανατολή και το ηλιοβασίλεμα κ.λ.π. Διαβάστε την ανακοίνωση του 3ου Κυνηγετικού Συλλόγου και …συμφωνήστε ότι έχει απόλυτο δίκιο. Ν.Φ

3ος ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 


Αγαπητοί συνάδελφοι, ΟΧΙ φωτογραφίες στα Social Media με θηράματα….δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε καταξίωση να καμαρώνετε δίπλα σε νεκρά ζώα και πουλιά.!!!!
Κάνετε μεγάλο κακό στο κυνήγι…..το κάνετε να φαίνεται σαν μια οπισθοδρομική βαρβαρότητα. μια πρωτόγονη καταστροφική συμπεριφορά και μια εκδήλωση φονικού ενστίκτου.!!!
Το κυνήγι δεν είναι μόνο το θήραμα…..είναι η αποδοχή της τελειότητας της φύσης… η κορφή του βουνού, ο ανοικτός ορίζοντας, η ανατολή και το ηλιοβασίλεμα, ο ήχος του νερού που κυλά στις ρεματιές, η βροχή και το παρθένο χιόνι, τα αγριολούλουδα, το μεγαλείο του δάσους,….είναι η συντροφικότητα, η επικοινωνία, οι συζητήσεις, η κοινοκτημοσύνη σε όλα με τους φίλους συνκυνηγούς.!!!
Όλα αυτά πρέπει να προβάλλετε,,,,,κι όχι πτώματα.!!!

ΔΕΙΤΕ: Κ. Σ. Λάρισας: Ψευτοπαλληκαράδες, κατσαρολάκηδες και σκυλέμποροι οι επιδειξίες του facebook!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας