οργανωσεις

Published on 11 Σεπτεμβρίου, 2019 | by Kynoclub

0

Παραίτηση προέδρου Κυνηγετικής Ομοσπονδίας από την διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου του.

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο να υποβάλει την παραίτηση του ένας πρόεδρος Κυνηγετικής Ομοσπονδίας από την θέση του στον διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου στον οποίο ανήκει. Και όμως έγινε και αυτό!

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση του Κυνηγετικού Συλλόγου της Πάτρας ο κ Παναγιώτης Γραμματσουλιας παραιτήθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της παραίτησης.  Αυτό που όμως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο κ Γραματσούλιας είναι παράλληλα και πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου! Η παραίτηση του λοιπόν είναι λογικό να δημιουργεί ερωτηματικά….

Την θέση του κ Γραματσούλια κατέλαβε ο αναπληρωματικός κ Θεόδωρος  Δρίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σύμφωνα με τα απαρχαιώμενα (χουντικά) καταστατικά των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών ο Κυνηγετικός Σύλλογος της Πάτρας καταλαμβάνει δικαιωματικά  όλα τα αξιώματα της διοίκησης της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας. Δηλαδή αυτά του πρόεδρου, αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία. Όπως είναι αυτονόητο (η Πάτρα) έχει και την πλειοψηφία του Διοικητικού συμβουλίου. Με λίγα λόγια ένας Σύλλογος διοικεί, μέσω Ομοσπονδίας, τους υπόλοιπους 47 της Πελοποννήσου, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας