οργανωσεις

Published on 31 Οκτωβρίου, 2019 | by Kynoclub

0

Κ.Σ Ξάνθης: Όχι στην επιπόλαια αυτοδιαφήμιση και επίδειξη θηραμάτων μέσω διαδικτύου…

Ένας ακόμα Κυνηγετικός Σύλλογος, αυτός της Ξάνθης, με ανακοίνωση του ζητά από τους κυνηγούς να σταματήσουν την επιζήμια για το κυνήγι προβολή νεκρών θηραμάτων μέσω διαδικτύου. Μια πρακτική που μόνο ζημιά έχει επιφέρει στην κυνηγετική δραστηριότητα αφού δίνει αφορμή στους πολέμιους του κυνηγίου. Δυστυχώς δεν ασπάζονται όλοι την προτροπή του Κυνηγετικού Συλλόγου της Ξάνθης όπως  και άλλων Συλλόγων. Το χειρότερο είναι ότι ακόμα και μέλη διοικητικών συμβουλίων φωτογραφίζονται και στην συνέχεια αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο με υπεράριθμα θηράματα στο διαδίκτυο δίνοντας το χειρότερο παράδειγμα. Ν.Φ.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους κυνηγούς πως η έκθεση και η προβολή των θηραμάτων στο διαδίκτυο , πρέπει να αποφεύγονται γιατί μόνο ζημιά στο κυνήγι μπορούν να επιφέρουν.
Κάθε φωτογραφία ή βίντεο που αναρτάται στο διαδίκτυο , γίνεται «όπλο» στο χέρι των πολέμιων του ελεύθερου πατροπαράδοτου κυνηγιού και δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Σε ένα αρνητικό για τους κυνηγούς κλίμα που έχει δημιουργηθεί , εμείς έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε το κυνήγι σεβόμενοι το θήραμα αλλά και τη φύση. Αξία για εμάς, έχει να απολαμβάνουμε αυτό που αγαπάμε προστατεύοντας το και όχι να μπαίνουμε σε διαδικασίες διαγωνισμού προκαλώντας σοβαρά ζητήματα . Τα φωτογραφικά και βίντεογραφικά ντοκουμέντα καλό θα είναι να τα κρατάμε για προσωπική μας χρήση και όχι για αυτοδιαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ΤΟ Δ/Σ

δειτε: Κ. Σ. Λάρισας: Ψευτοπαλληκαράδες, κατσαρολάκηδες και σκυλέμποροι οι επιδειξίες του facebook!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας