οργανωσεις

Published on 1 Απριλίου, 2020 | by Kynoclub

0

Διαμαρτυρία της Ανεξάρτητης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη   η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κυνηγετικών-Σκοπευτικών Συλλόγων διαμαρτύρεται για τον  παραγκωνισμό της και την μη κλήση της στην  αρμόδια Επιτροπή της Βουλής στην συζήτηση για τις τροποποιήσεις στο νόμο περί όπλων.  Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη Πανελλαδική Ομοσπονδία εκπροσωπεί 21 Ανεξάρτητους  Κυνηγετικούς Συλλόγους και περίπου 10.000 μέλη κυνηγούς. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ                                                                                      ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ                                                                  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 

ΓΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ η δράση της Ομοσπονδία μας ξεκίνησε  το 2006 και σήμερα έχουμε μέλη μας 21 ενεργούς Συλλόγους και περισσότερους από 16 πυρήνες κυνηγών  που εξυπηρετούνται Πανελλαδικά από αυτούς.

   Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο  την διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε με αρμοδιότητα και οργάνωση του Υπουργείου σας για την αναδιαμόρφωση του Ν 2168/93 περί όπλων και πυρομαχικών.

 Με δεδομένο πώς το Υπουργείο σας γνωρίζει την ύπαρξη και την δραστηριότητα μας όπως επίσης μας γνωρίζει και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σας ρωτούμε τα εξής.

 Γιατί μας διαχωρίζετε, ως Ομοσπονδία και ως ανεξάρτητους κυνηγούς  από τους Έλληνες συμπολίτες μας κυνηγούς και μας αφαιρείτε το δικαίωμα συμμετοχής  σε διαβούλευση τόσο σοβαρών θεμάτων όπως η οπλοκατοχή και οπλοχρησία;

  Είναι πολιτική απόφαση και ποιος είναι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό μας;

 Σας γνωστοποιούμε πως οι κυνηγετικοί φορείς που καλέσατε ΔΕΝ εκπροσωπούν όλους τους  Έλληνες κυνηγούς.!!!!

Θεωρούμε πως η συμμετοχή και η πολυφωνία σε τέτοιου είδους ενέργειες είναι αποτελεσματικότερη και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των Ελλήνων  κυνηγών σημαντικό μέρος των οποίων εκπροσωπούμε.   

 Ζητούμε να μας αποστείλετε όλα τα έγγραφα με τις προτάσεις και παρατηρήσεις των συμμετεχόντων, και του Υπουργείου, και την τελική απόφαση ώστε να ενημερώσουμε τα μέλη μας Πανελλαδικά.

 Δηλώνουμε υπεύθυνα πως επιθυμούμε  να είμαστε σε άμεση επαφή με την Πολιτεία και τα αρμόδια  Υπουργεία σε θέματα που αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα (όπλα κ.τ.λ.)    αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία μας και τα μέλη της.

  Αν και εσείς έχετε την ίδια πρόθεση συνεργασίας με εμάς, σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε άμεσα.

   Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                                                                                                             

Ο Γεν. Γραμματέας

Κατσιούδης Νικος                                                                                                   Λαμπρίδης Νίκος 

Επικ. 6946806498   email pan.omospondia@gmai.com    

ΔΕΙΤΕ: Ανεξάρτητη Κυνηγετική Ομοσπονδία: Αδιανόητο η πολιτεία να διαχωρίζει τους πολίτες σε συνεργαζόμενους και μη!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας