οργανωσεις

Published on 14 Νοεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Οικονομικό κράχ για την Κυνηγετική Συνομοσπονδία. Πόσες άδειες έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα…

κείμενο-φωτο:Ν. Φωτακόπουλος

Θεαματική είναι η κατάρρευση των κυνηγετικών αδειών που εκδόθηκαν,  μέχρι τώρα, για την φετινή κυνηγετική περίοδο η οποία διακόπηκε απότομα εξ αίτιας της πανδημίας. 

Οι απώλειες είναι ιδιαίτερα μεγάλες και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι θεωρημένες άδειες δεν ξεπερνούν τις 131.000. Έχουμε δηλαδή μια πολύ μεγάλη μείωση σε σχέση με τις 154.307 άδειες που είχαν εκδοθεί πριν ένα  χρόνο μέσω ΄΄συνεργαζόμενων΄΄ Κυνηγετικών Συλλόγων. 

Οι 23.000 λιγότερες άδειες είναι μια τεράστια οικονομική απώλεια για τα ταμεία της ΚΣΕ και φτάνει το 1.000.000 ευρώ. Μικρότερες είναι οι απώλειες, σημαντικές όμως, και για τις επτά Κυνηγετικές Ομοσπονδίες οι οποίες από την πλευρά τους δεν μπορούν να αναπληρώσουν την χασούρα της ΚΣΕ που σύμφωνα με το dasarxeio.com έχει μηδενικά αποθεματικά.

Ο πανικός που έχει καταλάβει την ηγεσία της ΚΣΕ είναι αναπόφευκτος. Όμως είναι και ένας κάκιστος σύμβουλος. Στην φουρτούνα ο καλός ο καπετάνιος (δεν) φαίνεται…

 Και μάλλον η ΚΣΕ δεν έχει καλούς καπεταναίους, ούτε καν  λοστρόμους που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών που εξ οφιτσίου  συναποτελούν την διοίκηση της ΚΣΕ. 

-Έτσι σαν φάρμακο στο οικονομικό κραχ οι αιώνιοι κυνηγοσυνδικαλιστές βρήκαν την αναστολή λειτουργίας της θηροφυλακής… 

Την ίδια ώρα και μπροστά στην γενικευμένη κατακραυγή των κυνηγών  οι ΄΄αιώνιοι΄΄ έβγαλαν εσπευσμένα στην γύρα τα καλοταϊσμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…

Περισσότερα σε νέα ανάρτηση…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας