οργανωσεις

Published on 2 Ιουνίου, 2021 | by Kynoclub

0

Αστεία ανακοίνωση της ΚΣΕ! Θα διανείμει φυλλάδια …σκεπτόμενη αν θα κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα!

Μόνο ως αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της διοίκησης της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος  σχετικά με τις εξελίξεις για το νομοσχέδιο ΄΄Άργος΄΄.

Προφανώς η επιτυχημένη συγκέντρωση που διοργάνωσε στο Σύνταγμα ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλιβερίου αποκάλυψε την ανεπάρκεια και την αδράνεια της κυνηγετικής ηγεσίας για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η υποχρεωτική στείρωση σκύλων.

 Τώρα η ΚΣΕ έρχεται ως ουραγός, για να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις,  να υποσχεθεί …κινητοποιήσεις και διανομή  φυλλαδίων! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ούτε λίγο,  ούτε πολύ, όπως  μας λέει η κυνηγετική ηγεσία …θα διοργανώσει συγκέντρωση στο Σύνταγμα, εφ όσον, και αν, και να δούμε, και αν δεν κάνει ζέστη, και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν κ.λ.π. Αστειότητες ανάλογες της …αντίστασης  που θα ξεκίναγε από το Καραούλι. Προφανώς εκεί στην ΚΣΕ νομίζουν πως απευθύνονται σε αφελείς υπηκόους! 

Όσο για την διανομή …φυλλαδίων, την εποχή του ιντερνέτ, μόνο γέλια προκαλούν… 

Όταν μέχρι σήμερα οι κυνηγοσυνδικαλιστές  δεν δημοσίευσαν και δεν πλήρωσαν μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας,  και τώρα μας λένε πως θα διανείμουν φυλλάδια, ως άλλο lidl,  κατά της στείρωσης, το μυαλό όλων πάει στο χρήμα που θα δοθεί  (σε ποιούς;) για άχρηστες εκτυπώσεις… Το έχουμε δει πολλές φορές πως λειτουργεί το έργο γύρω από τα κονδύλια δημοσίων σχέσεων, δημοσιεύσεων, καταχωρήσεων, εκτυπώσεων κ.λ.π. 

Κατά τα άλλα παρά την γενικευμένη κατακραυγή οι κ Αραμπατζής, Γιανναράς, Σταθόπουλος κ.λ.π, επιμένουν να παραμένουν γαντζωμένοι σε 3-4 αιώνιες καρέκλες ο καθένας τους,  συσπειρώνοντας τον κυνηγετικό κόσμο εναντίον τους με τέτοιες ανόητες αναρτήσεις και επιλογές. Διαβάστε την ανακοίνωση και βγάλτε συμπεράσματα. Ν.Φ.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτιμώντας τις εξελίξεις γύρω από το νομοσχέδιο «ΑΡΓΟΣ», το Δ.Σ. της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση τα εξής:

 Να εντείνει τις επαφές του με το πολιτικό προσωπικό της χώρας, ώστε σε κάθε περίπτωση να ματαιωθεί η ψήφιση των άρθρων 5 και 6 με τη σημερινή τους μορφή.

 Να αρχίσουν από τώρα οι προετοιμασίες για μια συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην περίπτωση που το νομοσχέδιο εισαχθεί στην κοινοβουλευτική διαδικασία, χωρίς τις απαιτούμενες αλλαγές και βελτιώσεις που η Κ.Σ.Ε. έχει υποβάλει στο αρμόδιο Υπουργείο.

 Να διανεμηθεί άμεσα φυλλάδιο της Κ.Σ.Ε. που θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της χώρας, ώστε η κοινή γνώμη να ενημερωθεί για τις παράλογες και αυταρχικές διατάξεις του νομοσχεδίου. Η διανομή του θα γίνει ευρέως τόσο στην Αθήνα, όσο και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, με ευθύνη των Ομοσπονδιών και των τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων. 

Ο Πρόεδρος Γ. Αραμπατζής

Ο Γενικός Γραμματέας Φ. Τρακάκης



About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας