οργανωσεις

Published on 29 Μαΐου, 2022 | by kynoclub

0

Γενική Συνέλευση και νέος πρόεδρος για τον Όμιλο Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη.

Κείμενο-φώτο: Νίκος Φωτακόπουλος

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ομίλου Πόιντερ Σέττερ η ετήσια Γενική συνέλευση του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη με κύριο θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Η Συνέλευση στην οποία συμμετείχαν 15 άτομα (πέρσι περισσότερα από 120 λόγω εκλογών) πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο και συναινετικό κλίμα έχοντας ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την αλλαγή πρόεδρου. Ο κ Φώτης Πεσιλής εκχώρησε, παραιτούμενος, την θέση του προέδρου στον κ Αθανάσιο Γκόπη που μέχρι τώρα ήταν αντιπρόεδρος. Η ανασύνθεση  του διοικητικού συμβουλίου θα γίνει τις επόμενές ημέρες οπότε ο μέχρι τώρα πρόεδρος αναμενεται να αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα. Ο κυριότερος λόγος της αλλαγής είναι η προσδοκώμενη ανάληψη της πραγματοποίησης του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Ιχνηλατών από την Ελλάδα για το 2023 αλλά και η φετινή συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στην Σερβία. Ο κ Γκόπης λόγω εγγύτητας με την Σερβία  (μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης) αλλά και λόγω γλωσσομάθειας μπορεί να  χειριστεί τις γραφειοκρατικές διαδικασίες αποτελεσματικότερα. Όπως αναφέρθηκε ο κ. Φώτης Πεσιλής θα συνεχίσει να ΄΄τρέχει΄΄ τις εκδηλώσεις του ΟΦΕΙ όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ Φωτης Πεσιλής και ο νέος κ. Αθανάσιος Γκόπης

                          Πάλι το Π1

Μια ακόμα απόφαση ήταν η καθιέρωση του Π1β για τους σκύλους που δεν έχουν το μέσο όρο του απαιτούμενου ύψους αλλά ΄΄υστερούν΄΄  έχοντας τα χαμηλότερα ή υψηλότερα ύψη. Δηλαδή μια μικρή τιμωρία αν μπορούσαμε να το μεταφέρουμε σε ελεύθερη ερμηνεία. Η απόφαση ψηφίστηκε ομόφωνα ενώ ο Νίκος Φωτακόπουλος ψήφισε λευκό.

                    Τρείς αγέλες στην Εθνική

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε ήταν η ενημέρωση πως η εθνική ομάδα του 2022 θα αποτελείται από τρεις αγέλες και όχι όπως μέχρι σήμερα που γνωρίζαμε πως  ήταν δύο. Αυτή η εξέλιξη ασφαλώς δίνει μια ακόμα θέση στις τέσσερις αγέλες που διεκδικούν μια θέση στην εθνική ομάδα εκ των οποίων η μια με Μπήγκλ και οι άλλες με Ελληνικούς Ιχνηλάτες. Κλείνοντας να εκφράσουμε την ελπίδα η αλλαγή προεδρείου να συμβάλει στην ενότητα των φίλων του Ελληνικού Ιχνηλάτη και την επανάκαμψη όσων έχουν απομακρυνθεί για διάφορους λόγους.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας