οργανωσεις

Published on 30 Μαΐου, 2022 | by kynoclub

0

Κυριαρχία κυνηγών στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος

Εκπλήξεις επιφύλασσαν τα αποτελέσματα των εκλογών του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Μάϊου στην Βαρυμπόμπη Αττικής. Το εντυπωσιακό στοιχείο ήταν η μαζική συμμετοχή όπως και η ανάδειξη τριών κυνηγών στις πρώτες θέσεις. Ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν όμως η χαμηλή επίδοση της κας Ιωάννας Γαλανού  που περιορίστηκε στην πέμπτη θέση κατά σειρά εκλογής με 100 σχεδόν ψήφους διαφορά από τον πρώτο εκλεγέντα που ήταν ο κ Δημήτρης Γκουζούνας που παράλληλα είναι και Πρόεδρος του Ομίλου Πόιντερ Σέττερ.  Αξίζει να σημειωθεί πως η κα Ιωάννα Γαλανού είναι μέλος της διοίκησης του ΚΟΕ από την ίδρυση του το μακρινό 1984 με τεράστια προσφορά στην εξέλιξη και πορεία  του Ομίλου. Το νέο πρόσωπο στην διοίκηση του ΚΟΕ είναι ο Παντελής Τερζής που είναι πρόεδρος του Ομίλου Ντράτχααρ και ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στην …κατάταξη των εκλεγέντων. Εντυπωσιακή και η δεύτερη η θέση του Χρήστου Ψυχάρη που την τελευταία δεκαετία εκλέγεται σταθερά στην διοίκηση του Κυνολογικού ομίλου Ελλάδος.

Από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο δεν έβαλε υποψηφιότητα η κα Αλεξία Καμμένου η οποία σύμφωνα με επιστολή της, που αναγνώστηκε στην Γενική Συνέλευση, αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω των υποχρεώσεων της στην εθνική ομάδα πόλο γυναικών στην οποία είναι προπονήτρια.

Ουσιαστικά η μόνη αλλαγή που επήλθε ήταν η είσοδος του κ Παντελή Τερζή στην θέση της κας Καμένου όπως και η αναβάθμιση σε ψήφους των κ Γκουζούνα, Ψυχάρη, Παπαδάτου. Η κατανομή των αξιωμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Κατά τα άλλα αυτό που πρέπει  να σημειωθεί είναι η οικονομική ευρωστία του ΚΟΕ (αποθεματικό που ξεπερνά τις 150.000) αλλά και η πτώση των γεννήσεων καθαρόαιμων σκύλων που ήταν 8364 το 2021 έναντι του 9.289 που ήταν το 2020.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διοικητικό Συμβούλιο

Δημήτριος Γκουζούνας  214

Χρίστος Ψυχάρης  162

Παντελής Τερζής  137

Μιχάλης Παπαδάτος 120

Ιωάννα Γαλανού  117

Νίκος Ιωαννίδης  90

Γιάννης Βλάχος 81

Μάνος Ματσάκης 75

Νίκος Παπαθανασίου  45

 Εξελεγκτική Επιτροπή

Βίρνα Κουτράκου 133

Κωνσταντίνος Σβεστονώφ  105

Θεόδωρος Μαγουλάς 91


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας