οργανωσεις

Published on 8 Αυγούστου, 2022 | by kynoclub

0

Μπράβο! Σεμινάριο από τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων για την ασφαλή χρήση του κυνηγετικού όπλου

Με ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο για την ασφαλή χρήση του κυνηγετικού όπλου απαντά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων στον ..κανιβαλισμό της υφαρπαγής μελών μεταξύ κυνηγετικών Συλλογών.

Ένα σεμινάριο που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό για όλους τους κυνηγούς σε ετήσια βάση και πριν την έκδοση των κυνηγετικών αδειών. Αρκεί να θυμηθούμε πως κάθε χρόνο έχουμε πέντε και δέκα νεκρούς κυνηγούς εξ αιτίας της μη ασφαλούς και ανεύθυνης  χρήσης των κυνηγετικών όπλων. Αξίζουν συγχαρητήρια λοιπόν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων για αυτό το σεμινάριο και ευχόμαστε να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα. Ν.Φ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Τόπος: Δρακόντειο
Μέρα: Τετάρτη 10 Αυγούστου
Ωρα: 17.30
Αγαπητά μέλη , ο σύλλογός μας διοργανώνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο σκοπευτήριο του Δρακόντιου Λαγκαδά εκδήλωση στην οποία αφού γίνει ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του κυνηγετικού όπλου θα ακολουθήσει και διαγωνισμός σκοποβολής με δωρεάν πιατάκια !!!
Ο νικητής θα κερδίσει μια άδεια κυνηγίου από το σύλλογό μας .
Αφήνουμε στην άκρη την απογοήτευση και στενοχώρια μας για τα τερτίπια κάποιων και ετοιμαζόμαστε μαζί με τους νέους κυνηγούς για τη νέα κυνηγετική σεζόν !!!
Ζεστές κάννες λοιπόν σε όλους !!!
Το ΔΣ του συλλόγου Αμπελοκήπων !!! 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας