οργανωσεις

Published on 13 Αυγούστου, 2022 | by kynoclub

0

Στην Κάλυμνο η ακριβότερη κυνηγετική άδεια!

Το φράγμα των 200 ευρώ (202,94 για την Γενική άδεια)  έσπασε ο Κυνηγετικός Σύλλογος  Καλύμνου κατακτώντας την κορυφή της ακριβότερης  άδειας. Βέβαια το ακριβή είναι κάτι σχετικό αν τα χρήματα των κυνηγών πιάνουν τόπο και δεν σπαταλούνται σε επικοινωνιακού τύπου ΄΄εμπλουτισμούς΄΄ ή χλιδάτες πίτες.

Όπως ακριβή είναι και για τον κυνηγό που δεν έχει την δυνατότητα να κάνει πάνω από 5-6 εξορμήσεις τον χρόνο και συνήθως όταν επισκέπτεται τα πάτρια εδάφη.

Η εκτίναξη στα 203 ευρώ, όπως βλέπουμε από την ανάλυση οφείλεται στα 35 ευρώ της έκτακτης εισφοράς που καλούνται να πληρώσουν τα μέλη. Όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο Σύλλογος εισπράττει το μικρότερο ποσοστό επι των συνδρομών έναντι της ΚΣΕ και της Ομοσπονδίας που λαμβάνουν την μερίδα του λέοντος.

Κατά τα άλλα σε αντίθεση με τις μεγάλες πόλεις. Αθήνα Θεσσαλονίκη και ίσως και αλλού, όπου λειτουργεί ο ανταγωνισμός (κανιβαλισμός) μεταξύ των συνεργαζόμενων Κυνηγετικών Συλλόγων στα νησιά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα επιλογής Συλλόγου από τους νησιώτες κυνηγούς.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας